Gyere te is az Öltözőbe!

Poszter az Öltöző falán

balotelli_9.jpg

Szülinap Mayweather módra

2011.03.04. 07:04 divatszurkoló

Floyd Mayweather február 24-én egy ordenáré giccsorgiával ünnepelte 34. születésnapját a Las Vegas-i TAO klubban. A veretlen bokszoló zsúrján volt minden, ami talán még a keceli búcsúban is arcpirítónak számít. Tekintsük át a pojáca party legfontosabb kellékeit, majd várjuk együtt, hogy Pacquiao végre helyrepofozza Mayweather ízlésficamát!

#1 Marcipán fukszokkal és aranyórával díszített, dollárkötegeket formáló torta. Pont annyira gejl, hogy az ember már a látványától is inzulin injekcióért könyörög.

#2 Szintén a fogyasztásra alkalmatlan cukrászcsodák kategóriájában induló, mérsékelt kreativitásról árulkodó, marcipán bokszkesztyű - leheletfinom promóval.

#3 A gengszter életérzéshez elengedhetetlen egy igazi PIMP span. A képen 50 Cent és a boldog szülinapos.

#4 Ajándékba kapott, gyémántokkal díszített karóra. Az értéke állítólag meghaladja az 1 millió dollárt, pedig ránézésre kéthurkapálcás portéka a világosi céllövöldében.

#5 A szintén ajándékba kapott Rolls Royce Phantom. Követelem a magyarázatot a PLÜSS ÜLÉSHUZATRA!

Via

Szólj hozzá!

Címkék: boksz mayweather

A bejegyzés trackback címe:

https://oltozo.blog.hu/api/trackback/id/tr742704116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása