Gyere te is az Öltözőbe!

Poszter az Öltöző falán

balotelli_9.jpg

Messi címlapon pózol

2013.02.08. 06:42 divatszurkoló

Itt lenne az ideje egyszer és mindenkorra leszögezni, kőtáblába vésni és axiómaként elfogadni, hogy Leo Messi nem alkalmas celebritásnak. Nem olyan bonyolult dolog ezt belátni valakivel kapcsolatban, aki beveri a seggét, mikor lelép a járdáról, a legkevésbé sem jóképű, magánemberként pedig sugárzik róla az átlagosság.

Ennek ellenére az Esquire magazin beterelte a világ jelenlegi legjobb focistáját egy zsákutcába és róla készítette el márciusi számának címlapképét. Sőt, egy egész fotósorozatot készített a kis argentínról Domenico Dolce (a Dolce & Gabbana "D betűje"), aki az idei aranylabda-átadáson egyszer már komplett paprikajancsit csinált Messiből egy pettyes zakóval. Most ismét bebizonyosodik, hogy a pojáca bajnokságot meg kell hagyni a nyalka portugál srácnak...

Messi_esq_1.jpg

Messi_esq_0.jpg

Messi_esq_3.jpgMessi_esq_4.jpgMessi_esq_5.jpgMessi_esq_2.jpg

Via

Szólj hozzá!

Címkék: messi cristiano ronaldo

A bejegyzés trackback címe:

https://oltozo.blog.hu/api/trackback/id/tr985068286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása