Gyere te is az Öltözőbe!

Poszter az Öltöző falán

balotelli_9.jpg

A Dallas Cowboys szuperbusza

2013.02.20. 07:18 divatszurkoló

A Dallas Cowboys csapata számára immár harmadik éve csupán álom maradt a rájátszás, de alapos picsánrúgás helyett egy új luxusbuszt kaptak a tulajdonostól, Jerry Jones-tól. A majdnem 14 méter hosszú, 4 méter magas és 2,6 méter széles Prevost Marathon Coach márkájú járművet csak az "elegáns hölgyként" emlegetik. Erre alaposan rá is szolgált a benne található extra bútorokkal és Tiffany kristályokkal. Azt ugyan nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan mennyibe fájt az új luxusjárgány Amerika csapatának, de a hasonló buszok listaára - felszereltségtől függően - 1,5 és 2,5 millió dollár között mozog. A képek alapján nem tévedünk nagyot, ha a magasabb véglethez közel saccoljuk az árát, így majdnem kétszer annyiba került, mint Obama elnők kampánybusza. Belegondolni is szörnyű, hogy milyen fékevesztett bulik lesznek rajta néhány cheerleader társaságában...

cowboys_bus_1.jpg

A buszon három kanapé és öt fotel található, mely összesen 20 utasnak biztosít kényelmes ülőhelyet. A szórakozást 9 laposképernyős tévé és 3 blue-ray lejátszó biztosítja.

cowboys_bus_4.jpg

A teljesen felszerelt konyhában mikrohullámú sütő, hűtő és mosogató várja, hogy valaki végre használja.

cowboys_bus_3.jpg

A busznak ez a része álló helyzetben mindkét irányban kitolható, több helyet biztosítva a nyurga utasok lábainak.

cowboys_bus_2.jpg

A fapadlót természetesen a Cowboys emblémája díszíti.

cowboys_bus_6.jpg

Íme a márvánnyal borított mosdó!

cowboys_bus_7.jpg

Az alábbi videón nem Szám bácsi, hanem Emory Tyler, a Cowboys már-már örökös sofőrje vezet minket körbe a szuperbuszban.

Forrás: http://www.dallasnews.com

Szólj hozzá!

Címkék: nfl dallas cowboys

A bejegyzés trackback címe:

https://oltozo.blog.hu/api/trackback/id/tr885093198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása