Gyere te is az Öltözőbe!

Poszter az Öltöző falán

balotelli_9.jpg

Végre egy tökös Harlem Shake!

2013.03.06. 07:33 divatszurkoló

Minden ott kezdődött, hogy a Miami Heat csapata is elkapta napjaink legfertőzőbb és legártalmasabb vírusát, a Harlem Shake-et. Márpedig ennek a divatos fekélynek mindösszesen annyi pozitívuma van, hogy kiszorította életünkből Korea leghitványabb exportcikkét, a Gangnam Style-t. Lebron James brigádjának rángatózása is inkább erőltetett, mintsem szórakoztató:

Szerencsére a történet nem ért itt véget, mert a Minnesota Timberwolves a Heat elleni meccs előtt visszazökkentette helyére a világot és kitette az irányjelzőt a helyes irányba az egész Harlem Shake őrület számára. Hogy aztán a Wolves kikapott a Heat-től? Kit Érdekel? Világot vonaglással irritáló emberek, vigyázó szemetek e videóra vessétek!

Szólj hozzá!

Címkék: kosárlabda lebron james miami heat minnesota timberwolves harlem shake

A bejegyzés trackback címe:

https://oltozo.blog.hu/api/trackback/id/tr465118728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása