Gyere te is az Öltözőbe!

Poszter az Öltöző falán

balotelli_9.jpg

TOP5 jólöltözött NBA sztár

2011.02.27. 08:04 divatszurkoló

A játékostársak véleménye alapján Dwyane Wade a divat MVP-je. A Sports Illustrated 137 NBA játékost kérdezett meg arról, hogy szerintük kinek van a legjobb érzéke a divathoz a pályán kívül, és a Miami kosarasa meggyőző fölénnyel végzett az élen. Tulajdonképpen papírforma eredmény született, hiszen Wade-et korábban már a Forbes, a GQ és az Esquire magazin is a legjobban öltözött férfiak közé választotta. Alább látható a szavazás végeredménye; hajtás után pedig megtekinthető, hogy a TOP5 NBA piperkőc milyen gúnyát húzott az idei All Star gála alkalmából.

A Miami Heat csapatából Dwyane Wade (#1) és LeBron James (#3) is előkelő helyen végzett az NBA divatdiktátorai között. Chris Bosh (balra) talán újragondolhatná, hogy érdemes-e ennyi mintát kombinálni...

 

Az All Star meccs legértékesebb játékosa, Kobe Bryant a pózversenyben csak ezüstérmes lett. A magenta szőnyegen farmerban és Gucci bőrdzsekiben vonult.

 Érdemes megfigyelni, hogy Chris Paul (#4) szerint nem ciki a nyakkendőtű...

Carmelo Anthony (#5) a Burberry 2011-es tavaszi kollekciójából választott kabátot.

Szólj hozzá!

Címkék: kosárlabda nba gucci kobe bryant burberry lebron james chris paul carmelo anthony dwyane wade

A bejegyzés trackback címe:

https://oltozo.blog.hu/api/trackback/id/tr642692341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása